Buscar este blog

martes, 18 de junio de 2013

Restaurant Don Denis Escaldes al Principat d'Andorra Tapes Mariscs Carns...


Restaurant Don Denis Escaldes al Principat d’Andorra. Dona denis escaldes, restaurant Escaldes, Restaurante don denis andorra, comer en andorra, donde comer en andorra los mejores restaurantes en andorra, restaurant Denis andorra, comer en andorra barato,donde comer andorra vella, marisqueria Andorra, comer una mariscada en Andorra. Restaurantes de Andorra: Bordas tipicas, 5 tenedores, cocina internacional, cocina de mercado, carnes a la brasa, pescado y marisco, pizzerias y restaurantes. Cenar en Andorra la Vella, Parroquia de Andorra la Vella, cenar en Escaldes Engordany, Parroquia de Esclades Engordany. Don Denis: El mejor restaurante de Andorra y ofertas fantásticas para Parroquia de Escaldes - Engordany, Andorra Restaurantes recomendados. Guía de restaurantes donde encontrar los mejores restaurantes Andorra, toda la ... de restaurantes de Andorra para que puedas elegir el mejor restaurante para tu visita a Andorra. La felicitat humana generalment no s’aconsegueix amb grans cops de sort, que poden passar poques vegades o mai, sinó amb petites coses agradables que han passat, passen i passaran tots els dies en companyia de vostès “els nostres fidels clients”. Gràcies a tots per ser-hi dia a dia, i per la confiança dipositada en nosaltres. Això no ha estat un cop de sort, han estat 40 anys en els quals ens hem esforçat dia a dia oferint caliu, servei i qualitat en els nostres productes per complaure un a un els nostres clients; i gràcies a tots vostès hem pogut aconseguir aquesta família. Per a més informació i reserves contacteu-nos a: restaurantdondenis@andorra.ad . C/Isabel Sandy, 3 AD700 Escaldes - Engordany  Andorra‎ Tel.: +376 820 692  |  +376 823 742  |  Fax.: +376 863 130 . http://www.restaurantdondenis.com/index.htm   .   Amanida de Pagès amb Bonítol del Nord, Formatge de Búfala, Tomàquet, Canonges i Gotes d'Alfàbrega, Pernil Ibèric amb Denominació d'Origen Guijuelo 5 Glans, Assortiment d'Embotits Ibèrics amb Denominació d'Origen Guijuelo, Amanida de Llamàntol a la Vinagreta de Tomàquet, Pebrots i Ceba, Cabdells de Tudela amb Anxoves de "Santoña", Carpaccio de Filet de Bou amb Encenalls de Parmesà i Oli de Tòfona, Salmó Noruèc Fumat amb Torradetes Melva, Gamba de Huelva a l'Allet, Foie d'Ànec de la Casa i Torrades de Panses, Espàrrecs Blancs amb Maionesa, Els Canelons Gratinats a l'Estil de l'Avia, Cargols de Lleida a la Llauna, Pasta Asciutta Italiana Saltejada amb Llagostins, Spaguettis a la Carbonara o Salsa Bolognesa (A Escollir), Macarrons a la Carbonara o Salsa Bolognesa (A Escollir), LES SOPES, Gaspatxo Andalús - Només en temporada d'Estiu -, Sopa de Peix i Marisc, Sopa de Ceba Gratinada amb Rovell d'Ou, ELS ARROSSOS, Arròs Caldós amb Llamàntol, Arròs amb Rap i Cloïsses, Arròs amb Bolets amb Foie d'Ànec, Arros de Marisc Caldos, Arròs amb Perdiu i Ceps Confitats, Arròs amb Sípia amb la seva Tinta, Paella de Marisc o Mixta per 1 Persona, ELS ASSORTIMENTS, Assortiment de Marisc de la Casa a la Planxa, (1/2 Llamàntol, Navalles, Gambes, Llagostineres, Escamarlans, Llagostí, de Vinaròs, Boques,Cloïsses i Musclos), "La Barca de LAS RIAS " amb Marisc Viu i Cuit, (Ostres, Cloïsses, Musclos, Navalles, Cargols, Gambes, Llagostineres, Escamarlans, Llagostí de Vinaròs, Boques), Graellada de Peix i Marisc, (Rap, Salmó, Lluç, Turbó, Cloïsses, Musclos, Calamar i Llobarro), EL MARISC, Ostra, Bou de Mar, Cranca de Mar Bullida, Llamàntol del Pacífic, Llamàntol del Cantàbric, Escamarlà, Gamba Vermella, Llagosta, Navalla, Gambot Vermell, Nècora, ELS PEIXOS, Filet de Llobarro a l'Estil de “Donosti”, Tronc de Rap a l'All Cremat, Lluç a l'Estil de Xef (Salsa d'Espàrrecs, Cloïsses i Llagostins), Dorada de Racció al Forn o a la Sal, Suquet de Mero, Filet de Turbot a la Planxa, Supremes de Salmó a la Crema d'Anet, LES CARNS, Steak Tartar, Pollastre a la Brasa, Costelles de Xai a la Brasa, Magret d'Ànec a la Brasa, Entrecot de Bou a la Brasa, Filet de Bou a la Brasa, Costella de vedella a la Brasa, Garrí al Forn, Cabrit al Forn, Mil Fulls de Filet de Bou amb Bolets i Foie, TAPES FREDES, Seitons de l’escala a la vinagreta, Pop a la Vinagreta i sa seva Verdureta, Esqueixada de Bacallà amb Olivada, Amanida Rusa en Tulipa i Bonítol del Nord, Formatge d’Ovella Semi Sec, Formatge d’Ovella Sec, Pernil Ibèric i Pa amb Tomàquet, Llom Ibèric i Pa amb Tomàquet, Assortiment d’embotits Ibèrics, DELÍCIES DEL MAR, Ostres de Mar, Escopinyes Naturals a l’Oli de Tófona, Cloïsses Vives a la Planxa o en Salsa Verda, “Zamburiñas” D.O. Rias Baixas a la Planxa, Conches de Marisc al Graten, Musclos al Vapor al Perfum de Llorer, Navalles del Nord a la Planxa, Gambes a la Planxa, Llagostins Patagonics a la Planxa, Cues de Gamba a l‘Allada, Pop a la Gallega amb Pimentó de la Vera, Escamarlans de la Costa a la Planxa, MINI BROTXETES DE..., Botifarra i Xampinyons a l’All i Julivert, Llagostins i Pinya a la Vinagreta de Maduixa, Bacallà Fregit a la Crema de Mel, Salmó a la Planxa, LES TAPES CLÀSSIQUES, Tripes amb Daus de Pernil i Xoriç, Mandonguilles Casolanes, Ronyons de Vedella al Xerès, Pollastre en Salsa a l’Aroma d’All, Xampinyons Naturals a l‘Allada, Cargols Guisats amb Pernil i Xoriç, Prebots farcits de Brandada de Bacallà, Bacallà amb Patata i Ceba a la Crema, Boletes de Patata Farcides d’All i Oli, Truita de Patata i Ceba en Porció, TORRADES EN PA DE PAGÈS AMB..., Pa Amb Tomaquet, Salmó Fumat sobre Crema Roquefort, Anxoves del Cantàbric amb Pebrot Rostit, Formatge (d’Ovella Semi o Roquefort), Pizza de la Casa, FREGINADES, Calamars a l’Andalusa o a la Planxa, Croquetes de Pernil Ibèric i Pollastre, Bunyols de Bacallà, Sípia a la Planxa o a la Andalusa, Seitons de l’Escala Fregits, Patates Braves Casolanes, Xoricets Fregits amb el seu Suc, Pebrots del Padró a la Sal Grossa, Patates al “Cabrales”, Per a menús per a grups, empreses, aniversaris, no dubteu en contactar-nos a:restaurantdondenis@andorra.ad  - C/Isabel Sandy, 3 AD700Escaldes-Engordany Andorra‎  - Tel.: +376 820 692 | +376 823 742 | Fax.: +376 863 130 . http://www.restaurantdondenis.com/