Buscar este blog

lunes, 4 de julio de 2011

FERRETERIA MAVID. L’any 2004, Ferreteria Industrial Matias & Vidal es va constituir amb l’objectiu principal de servir el país en el complex món del subministrament industrial, de la ferreteria, de la pintura, del bricolatge

El Pas de la CasaImage by Oscar & Alexandra via Flickr
Acerca de FerreteriaL’any 2004, Ferreteria Industrial Matias & Vidal es va constituir amb l’objectiu principal de servir el país en el complex món del subministrament industrial, de la ferreteria, de la pintura, del bricolatge...

A dia d’avui, la ferreteria compta amb 1.800 m2 de magatzem i més de 30.000 articles en estoc el que garanteix un lliurament del material molt ràpid. També compten amb un equip jove i dinàmic format per 6 comercials totalment formats en el sector, un servei tècnic de postvenda i un servei de repartiment a qualsevol punt del Principat.

També garantim qualitat i preus immillorables gracies a la relació mantinguda amb la cooperativa COFERDROZA, una de les companyies més importants d’Espanya en món del sector industrial i de ferreteria.

Durant aquests últims anys, Ferreteria MAVID S.A. ha estat subministrant material divers a particulars, empreses privades i publiques.

La nostra experiència esta avalada en obres com el Túnel del Dos Valires, la boca Oest del Túnel del Dos Valires, Centre Geriàtric El Cedre, Consell General, Farrera Negra, Galeria d’Envalira, Centre de la Llacuna, Pisos Socials Jovial i Pas de la Casa entre moltes altres.

Aquest any MAVID ha inaugurat una nova botiga de 600m2, dedicada a la pintura i la decoració; col.laborant amb les millors marques (Dyrup, Berry Floor...) per poder seguir oferint la millor realació qualitat preu.

El nostre horari comercial és de :
Dilluns a Divendres : 8h30 a 19h
Dissabtes : 8h a 12h

Información de contacto

Teléfono
  • 741010Trabajo

Correo electrónico
  • compres.mavid@andorra.ad

Enhanced by Zemanta

No hay comentarios: