Buscar este blog

lunes, 20 de junio de 2011

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà és un centre formatiu multi disciplinar ubicat a la ciutat de Figueres, a l’avinguda Maria Àngels Anglada, 15.

Acerca de Escola d'HostaleriaL’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà és un centre formatiu multi disciplinar ubicat a la ciutat de Figueres, a l’avinguda Maria Àngels Anglada, 15.

Aquest centre ha estat creat pensant en acollir les múltiples possibilitats formatives dins de l’àmbit de la hostaleria i pastisseria actual: des de cursos bàsics per a particulars fins a formació reglada de llarga durada, passant per cursos d’especialització per a professionals, màsters, etc.

L'Escola d'Hostaleria de l’Alt Empordà té com a principals objectius la formació d'alumnes interessats en el ram de l'hostaleria i ajudar a millorar la capacitació dels professionals en actiu, per així cobrir la mancança de personal professional d'aquest sector dins la comarca de l'Alt Empordà. D'aquesta manera facilitem la recerca de personal a tots els empresaris del sector hoteler.

A la vegada, esdevenir un centre de referència per a la ciutat i per a la comarca com a punt de trobada d’institucions, associacions, col•lectius i particulars; ajudant a fer més viva la participació ciutadana.

Per últim, vol ser un centre impulsador de la cultura, el territori i la gastronomia de l’Alt Empordà.

Per aconseguir aquests objectius, la Direcció ha considerat estratègic implantar i mantenir un sistema de qualitat que asseguri el compliment dels requisits i les expectatives dels nostres objectius.

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà està reconeguda amb el segell de qualitat ISO 9001 des de setembre de 2003.

Per tots aquest motius, l’invitem a conèixer la nostra escola i els projectes que estem desenvolupant amb l’ajuda de moltes persones i institucions que, dia a dia, treballen de valent per fer que aquesta aposta formativa sigui un èxit.

Información de contacto

Teléfono
  • +34 972525556Inicio

Dirección
  • Av. Maria Àngels Anglada, 15
  • 17600 Figueras, Spain

Sitio web

Correo electrónico
  • josep@escolahostaleriaaltemporda.cat
  • escola@escolahostaleriaaltemporda.cat

No hay comentarios: