Buscar este blog

lunes, 20 de junio de 2011

APART-RENT És una empresa especialitzada en serveis immobiliaris destinats a clients que estiguin interessats en Empuriabrava. Els nostres serveis comprenen les següents àrees:

Acerca de Apartrenthttp://www.apart-rent.com/

Passeig Carles Fages de Climent, s/n
17486 Urb. EMPURIABRAVA
Castelló d'Empúries (Girona) ESPAÑA

Tel. (972) 45 02 62
Fax. (972) 45 05 22

APART-RENT destinats a clients que estiguin interessats en Empuriabrava. Els nostres serveis comprenen les següents àrees:

Serveis de contractació de LLOGUER

Serveis d' intermediació en la COMPRAVENDA d'immobles oferint assessorament jurídic, fiscal i comercial, perquè el nostre client pugui comprar l'immoble que busca o vendre la seva propietat amb la màxima eficàcia i rapidesa.

Serveis d'Administració de Finques. Comprén la contractació d'assegurances, assessorament fiscal, assessorament jurídic, manteniment de finques i administració de comunitats de propietaris.
APART-RENT disposa de personal titulat i qualificat per portar a terme qualsevol gestió relacionada amb la propietat immobiliària, tenint com a principal objectiu la resolució de tots aquells problemes que tant els nostres clients llogaters com els nostres clients propietaris puguin tenir en la seva estància en la nostra urbanització.

SexoHombre

Información de contacto

Teléfono
  • +34 646852119Móvil
  • +34 972450262Móvil

Dirección
  • Passeig Carles Fages de Climent, s/n

Sitio web

Correo electrónico
  • facebook@apart-rent.com
  • apart-rent@apart-rent.com

Facebookhttp://facebook.com/apartrent

No hay comentarios: