Buscar este blog

domingo, 22 de mayo de 2011

Mavencharts.es, un cercador de professionals que treballen a domicili.

Un grup d'emprenedors espanyols acaba de presentar un nou mitjà de contacte en el mercat dels serveis: Mavencharts.es, un cercador de professionals que treballen a domicili.

Mavencharts neix de l'objectiu de modernitzar el sector dels serveis a domicili a Espanya donant-li un espai propi a Internet, i facilitar als professionals una plataforma gratuïta des de la qual poder oferir els seus serveis a un ampli públic.

Anunciar-se en Mavencharts és senzill: el professional que vulgui oferir els seus serveis a domicili només necessita registrar-se al portal oa través de l'enllaç mavencharts.es . A la web, els anuncis s'ordenen en diferents categories segons les professions: salut, reformes i reparacions, assistència i neteja, repartiment a domicili, teletreball, classes particulars i perruqueria i estètica, entre altres.

Els clients d'aquests serveis també participen en Mavencharts a través de les seves valoracions i opinions sobre els serveis que han contractat, una de les principals novetats de Mavencharts respecte a altres plataformes existents. Així, el professional que millor puntuació i valoració obtingui dels seus clients, més visibilitat aconseguirà en Mavencharts, que permet trobar als treballadors d'una zona garantint el millor professional disponible gràcies a aquest sistema d'ordenació per punts.

Segons explica el seu fundador, Carlos Blé, "amb Mavencharts hem volgut portar a la Xarxa el típic boca a boca que utilitzem entre els nostres coneguts per buscar i recomanar a un professional que ofereix qualsevol tipus de servei a domicili: cura de mascotes, neteja de la llar , un pintor, etc. A més, també es dóna visibilitat a un tipus de serveis que cada vegada tenen més importància en la nostra societat a causa de nostre ritme de vida actual ".

En definitiva, Mavencharts ofereix una resposta a un sector en alça, el dels serveis a domicili, que figura entre els Nous Jaciments d'Ocupació de molts informes econòmics dels últims anys, especialment en les categories de repartiment de menjar, de mercaderies, acompanyament a persones grans, serveis de neteja, atenció a la infància i teletreball, totes elles branques previstes en Mavencharts.

No hay comentarios: